Wie ben ik?

Joyce Bilal

Ik ben Joyce Bilal-Hovestad, getrouwd en moeder van 2 tieners. Dol op koken én eten, lezen, interieur, er op uit gaan, sporten én opruimen.

Wat!? Je houdt van opruimen?

Ja echt … ze bestaan. Mensen die houden van opruimen. Ik ben niet de enige. Er bestaat zelfs een naam voor ons soort mensen: Professional Organizers.
Organiseren en structureren loopt als een rode draad door mijn leven. Achteraf zie ik pas hoeveel profijt ik hiervan heb gehad. Ik werkte in de reisbranche – in loondienst en als zelfstandig ondernemer – én stond een tijdje voor de klas. Daar merkte ik hoe belangrijk een goed georganiseerde werkomgeving is. In dit blog lees je hoe ik erbij kwam om organizer te worden.

Met kleine aanpassingen groot effect.

Ik ontdekte dat er heel veel mensen zijn die niet van opruimen houden en juist moeite hebben om structuur aan te brengen. Ik zie dat ze onnodig veel werkdruk ervaren omdat ze hun werk niet goed georganiseerd hebben. Terwijl je soms met een paar kleine aanpassingen al een groot verschil merkt.
Ik vind het fantastisch om jou te laten zien dat je, door je bijzaken beter te organiseren, je weer kunt focussen op datgene waar jij je geld mee verdient. Waarvoor je ondernemer bent geworden. Je krijgt hierdoor meer rust en je ervaart minder werkdruk. Het is écht mogelijk om een ontspannen ondernemer te worden en je werk met meer plezier te doen.

En hoe help jij mij daarbij?

Om te beginnen kun je hier mijn 10 tips voor de perfecte planning aanvragen. Daarnaast geef ik in mijn blogs praktische tips waar je gelijk mee aan het werkt kunt.

Elke maand help ik een aantal ondernemers op weg tijdens een gratis focussessie. Tijdens dit gesprek van max. een uur bespreken we jouw knelpunten en geef ik je tips die je direct kunt gebruiken. Natuurlijk zit je nergens aan vast na zo’n sessie. Het is een cadeautje. Van mij voor jou. Stuur me een mail en we plannen een focussessie in.

Smaakt de focussessie naar meer? Dan is een structuurtraject iets voor jou. In 3-6 maanden werken we samen aan jouw knelpunten op het gebied van overzicht en structuur. Je werkdruk neemt al gauw af en je kunt je weer richten op werk dat je wilt doen. Jij krijgt de regie weer in handen.

Waarom moet ik bij jou zijn?

Ik kom uit een ondernemersgezin en ben getrouwd met een – minder georganiseerde – ondernemer. Ik weet dus als geen ander wat er op je af komt. Dat jij moet doen waar je goed in bent, waarvoor je ondernemer bent geworden, en dat je al die bijzaken goed moet organiseren.

One size doesn’t fitt all. Daarom krijg je van mij geen standaardoplossingen, maar werken we samen op een manier die bij jou past. Daardoor heeft het blijvend effect. We gaan praktisch aan de slag en al na de eerste structuursessie merk je een positief verschil.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik kom mijn afspraken en beloftes na, maar dat verwacht ik ook van jou. Na elke structuursessie ga je aan het werk om het geleerde in praktijk te brengen. Alleen met jouw inzet kan ik de kwaliteit bieden die ik beloof.

Eén van de belangrijkste redenen dat ik ondernemer ben geworden is mijn vrijheid. Die vrijheid gun ik jou ook. Voor veel ondernemers is het ondernemerschap een zwaar juk geworden. Je krijgt die vrijheid terug door je werk beter te organiseren.

Mijn werk doe ik met enorm veel plezier. Ik breng structuur en overzicht ook bij jou binnen handbereik. Met veel geduld en zonder oordeel laat ik je zien hoe je je werk anders kunt organiseren.
Ik houd je een spiegel voor, je gaat nadenken over keuzes die je maakt.
Want dat is waar organizing om draait: keuzes maken. En als je beter en makkelijker kunt kiezen, krijg je rust en overzicht op je werkplek. Zodat je weer fluitend naar je werk gaat.

Het effect voor jouw bedrijf.

Mijn bedrijf heeft niet voor niets Organiseren met effect.
Wil je weten welk effect organizing op jou kan hebben? Maak dan een afspraak voor een focussessie. Kun je vast proeven wat ik voor je in petto heb.

Contact

Joyce Bilal-Hovestad

Zakelijk professional organizer

 Sloetmarke 10       

8016 CG Zwolle                                                                       

☏ 06 - 2443 7216     

✉ info@organiserenmeteffect.nl 

linkedin facebook twitter