Structuur Intensief Plus

Organiseren met effect - Structuur basis

Voor wie?

De verschillende petten die je als ondernemer draagt, vragen allemaal om beslissingen. Maar jouw hoofd is vol. Vol met van alles dat nog moet gebeuren. Alles lijkt even dringend en belangrijk. Het lukt je niet – meer- om de juiste beslissingen te nemen. Je verlangt intens naar rustiger tijden. Dat je alles op de rit hebt, weer geniet van je werk én weer beslissingen kunt nemen. Jouw worstelingen vragen acuut om een oplossing. Je bent gemotiveerd om daadkrachtig aan de slag te gaan. Je kunt de benodigde tijd op korte termijn vrijmaken. Houd rekening met een intensieve eerste 3 maanden, daarna ligt het tempo wat lager.

Wat levert Structuur Intensief Plus mij op?

Je krijgt al gauw weer overzicht over je bedrijf en wat er moet gebeuren. Je leert hoe je taken afmaakt en hoe je beter kunt focussen. Keuzes maken gaat een stuk eenvoudiger nu je overzicht hebt. Wat je doet, doe je met aandacht en je voelt je niet langer schuldig omdat je zaken half doet. De waan van de dag heeft niet langer grip op je en daardoor werk je met meer plezier. Je haalt weer voldoening uit je werk en je maakt weer tijd voor jezelf en voor je gezin.

Hoe werkt het?

De eerste 3 maanden gaan we 2x per maand 3 uur samen aan het werk aan de hand van jouw doelen. Deze structuursessies zijn een combinatie van training en coaching. De eerste 2 maanden krijg je een uitwerking hiervan. In maand 4,5 en 6 hebben we één structuursessie van 2 uur per maand. Daarnaast bespreken we elke 2e afspraak in maand 4,5 en 6 de voortgang van de opdrachten en alles dat je tot dan geleerd en geïmplementeerd hebt. Na elke structuursessie krijg je één of meerdere opdrachten.

Je krijgt geen pasklare oplossingen. We werken aan jouw doelen op een manier die bij jou past en met adviezen die jij gelijk kunt toepassen.

Kort samengevat:

  • Duur: 6 maanden
  • Eerste 3 maanden: elke maand 2 structuursessies van 3 uur.
  • Tweede 3 maanden: elke maand een structuursessie van 2 uur.
  • Na structuursessie 1 en 2 krijg je een uitwerking.
  • De tweede 3 maanden: elke maand een voortgangsgesprek van 30 minuten via Skype of telefonisch.

Wil jij je zaken intensief aanpakken én ben je klaar voor de energie die dit kost? Bel (06-24437216) of mail (info@organiserenmeteffect.nl) me voor een focussessie.

linkedin facebook twitter

Joyce Bilal-Hovestad

Zakelijk professional organizer
Sloetmarke 10
8016 CG Zwolle
06 - 2443 7216
info@organiserenmeteffect.nl
www.organiserenmeteffect.nl